top of page

Merkverhaal

Als groeiend bedrijf wil jij je blijven onderscheiden en daarmee de juiste klant aantrekken. Het is alleen heel moeilijk om helder te verwoorden wat jouw bedrijf uniek maakt. Zeker in tijden van groei als je meer en meer collega’s krijgt, is het belang van een consistent verhaal steeds belangrijker.

Tijdens een fysieke of online workshop definiëren we je ambities en vinden we jouw unieke merkverhaal. De merkstrategie moet geen ingewikkeld document zijn dat onder in je kast beland. Wij transformeren de strategie in een inspirerend verhaal, dat als basis dient voor jouw nieuwe merk.

Nu de strategie is omgezet naar een inspirerend verhaal, is het tijd om je merk op te bouwen. We zetten het merkverhaal om in een unieke merkidentiteit die resoneert met jouw ambitie.

Dit gaat verder dan een logo. Ons creatieve team steekt de handen uit de mouwen om jouw unieke visuele identiteit te ontwerpen. Hier wordt het merk tastbaar. In deze stap krijgt je merk een complete uitstraling, zodat jij de impact kunt maken die je zoekt.

Design

Merk activatie

Nu je gloednieuwe merkidentiteit klaar is, zorgen we ervoor dat je alle tools hebt om deze consistent te gebruiken. We passen de uitstraling toe op alle touch points die voor jou van toepassing zijn.

En we vertrekken niet voordat je kunt starten met je eigen activatieplan. Een gave campagne? Kickstart event? Alles om jouw doelgroep te bereiken.

Voor kleine start-ups tot grote corporates die toe zijn aan een helder merk. Wij stemmen de aanpak van strategie, ontwerp en activatie af op jouw budget.

Zo zetten we je merk in de markt

Let's put your ambitions at the core of your brand

© 2023 upgrade by Helder Merk | Merkenbouwers sinds 2011

Of stel je vraag direct:

Frederique 

frederique@heldermerk.com

Caroline

caroline@heldermerk.com

  • Behance
  • LinkedIn
  • Instagram
Hé je bent er nog!

Plan hier een korte call met ons in en bespreek de kansen voor jouw merk.

Hé je bent er nog!

Plan hier een korte call met ons in en bespreek de kansen voor jouw merk.

Nog niet helder genoeg?

Ieder merk heeft zijn eigen kansen. Wil je snel van start? Of ben je slechts geïnteresseerd in een deel van onze diensten? Ben je een newbie of heb je juist al goed voor ogen wat je wilt? Wij stemmen de aanpak af op jouw wensen en budget. Laten we jouw kansen ontdekken en je merk in de markt zetten!

bottom of page