top of page

Ontmoet Caroline

Hoi, ik ben Caroline Koppers, Marketing en Branding expert met meer dan 14 jaar ervaring, van snelgroeiende Startups tot Europa's grootste bedrijven. Ik heb een diepgaande passie om bedrijven te helpen hun verhaal te vinden en dat om te zetten in opmerkelijke campagnes en producten. Ik geniet ervan om creatieve teams te leiden en te begeleiden.

 

Van Amsterdam tot Melbourne, van Bali tot Barcelona; in de afgelopen 10 jaar heb ik van meer dan 12 landen mijn kantoor gemaakt en vele creatieve projecten volledig remote gemanaged.

 

Als ik niet achter mijn computer zit, kun je me vinden in het hondenpark (want niets maakt me blijer dan een kwispelende staart of flaporen), de Crossfit gym, mediteren (kom dan over 10 minuten terug) of werken aan Barking Bandits, mijn eigen lifestyle merk voor honden met maar één missie: bij elke verkoop een straathond helpen.

  • Behance
  • LinkedIn
  • LinkedIn
  • Spotify

Ontmoet Frédérique

Hi, mijn naam is Frédérique en als hands-on Brand & Project Manager creëer en beheer ik de ontwikkeling van unieke merk concepten.

Ik hou ervan om strategisch en creatief werk te combineren. Ik zie design als de oplossing voor strategie. Wij zien merken als een persoonlijkheid die een karakteristiek uiterlijk kan hebben en een indruk kan achterlaten. Dat maakt het proces zo bijzonder en waardevol; je kunt echt een verhaal gaan vertellen en het merk tot leven brengen met een persoonlijke touch, waardoor iedereen zich er in kan vinden: van je nieuwe medewerkers tot de oma van je klant.

 

Ik heb een enorme passie voor allerlei muziekgenres. Shazam is dan ook mijn meest gebruikte app & ik breng een groot deel van mijn vrije tijd door met muziek; van live concerten tot het maken van de ideale playlist. Deze maken de stemming in elke situatie compleet. Je vindt me wandelend langs het strand, zwemmend in de zee of op zoek naar onontdekte tapas tentjes. Zolang het maar aan de kust is!

Hé je bent er nog!

Plan hier een korte call met ons in en bespreek de kansen voor jouw merk.

© 2023 upgrade by Helder Merk | Merkenbouwers sinds 2011

Of stel je vraag direct:

Frederique

frederique@heldermerk.com

Caroline

caroline@heldermerk.com

  • Behance
  • LinkedIn
  • Instagram

Trots op Caroline's publicaties in:

Image by George Kedenburg III

Wat trouwe klanten over ons zeggen

Natuurlijk kunnen we je vertellen wie we zijn en hoe we werken, maar dat laten we liever aan onze klanten over. Lees hier wat zij zeggen over onze de Helder Merk werkwijze.

Pragmatisch & gedegen

“Expertise en passie worden gecombineerd in een hele pragmatische en gedegen aanpak. Ik ben erg blij met onze samenwerking & ik zou dit nu met niemand anders dit willen doen.”

Conceptueel denken

“Er wordt nooit alleen antwoord op de gestelde vraag, maar altijd gekeken naar de context, wat er mogelijk nog meer mee te maken heeft voor een alomvattend advies.”

Behulpzaam

“Ik merk echt dat jullie ons willen helpen, dat jullie meedenken en dat regelmatig met nieuwe ideeën komen om ons echt verder te helpen. Dat is erg prettig samenwerken.”

Inlevingsvermogen

“Jullie hebben snel begrip en inlevingsvermogen in je klant. Wij voelden ons direct heel goed begrepen. Jullie verdiepen je in de klant en laat zien dat je met hart en ziel aan het project werkt.”

Creatief

“Jullie weten iedereen te verrassen met jullie creativiteit. Er wordt met een andere blik naar dingen en situaties gekeken, dat hebben niet heel veel mensen.”

Feel good

“Jullie hebben de geweldige gave om overal een feestje van te maken. Mensen worden blij van jou. Helder Merk hangt de slingers op!”

bottom of page